viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

En vanlig torsdag

Kategori: Allmänt, Familjen

Vilken torsdag att vara tacksam för. Ett fantastiskt yrke bland fantastiska kolleger att älska. Pyssla i stallet med rätt så bra hjälp. Om inget annat så har hästarna fått diverse godsaker i boxarna. 

På det grillning vid sjön. Om en torsdag är så bra. Hur blir då inte fredagen? 

Härliga höst

Kategori: Allmänt, Familjen, Leon

Vilken energikick! Strålande sol 18 grader varmt och doften av häst och utsikt från en hästrygg. Vilken söndag. Den behövdes garanterat piggas upp efter någon timme på Ikea med en mindre pepp Leon bland halva göteborgs invånare. Alla tre var helt slut när vi kom hem. Men lite höstfint på trappan hann vi med iaf :) 

Kriminell- nej tack!

Kategori: Allmänt, Familjen, Leon

Igår tillbringade vi kvällen i Kungälv efter att vi mätta och belåtna ätit hemmagjord pizza hemma. David hade plockat en korg med kantareller så det blev verkligen en svampig- pizza. 

I Kungälv lyssnade vi till Sebastian Stakset om hans väg från kriminell till en tro på Jesus. 
Gripande och fin kväll. Leon klarade tre timmar på bränsle - iPad. Ibland får det helt enkelt bara bli så :) 

har ett fantastiskt schema i år. Slutar tidigt några dagar vilket gör det möjligt för riktiga myseftermiddagar med Leon.