viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Söndag

Kategori: Allmänt

Härlig höstpromenad, storstädning i hönshuset och halloween på Liseberg avslutade denna helg. Känts som lördag. Svårt att förstå att det är en söndagkväll halv ett och jag ska gå till jobbet imorgon.

Hösten när den är som bäst

Kategori: Allmänt

Ljuvlig höstdag.
Promenad, solsken, städning av hönshuset och mängder av kaffe utomhus.
Underbart!

Kämpe

Kategori: Allmänt, Leon

Vet att jag sagt det förut. Men vår tvååring är den bästa kämpe.
När jag kom till dagis klockan två satt en relativt pigg varm blossande son med 39 graders feber i soffan.
Med något slags samvete satte jag honom i bilen och gjorde som planerat. Körde in till Gbg eftersom att Leon hade klipptid halv fyra. Hade bokat tid till honom på Voctor Noblesse där jag brukar klippa mig.
Väl där i stolen kom tårarna. Han var inte sugen på att klippa sig. Men efter en chokladbit och ett avsnitt Pippi var Leon 30 minuter senare glad och nyfriserad.
Jag ansåg att han nog skulle kämpa sig igenom sko-makeup-klädaffärer.
Det var ju till mesdta del till Leon det skulle shoppas. Innan vi skulle köra hem svängde vi inom Davids jobb. Väl där visar det sig att Leon har världens värsta bajsblöja. En sådan i kategorin - det smetat ända ut på ryggen.
Den blev bytt... Men dock inte till någon ny blöja. Det hade jag inte tänkt på. Eller jo förresten det slog mig på jobbet att jag borde ta med blöja till eftermiddagen men det glömdes bort.
Det var till att hoppas Leon skulle klara en stund blöjfri under tiden vi tanka, handla på Ica, kicks och vägen hem. Redan inne på kicks med följ på kvantum.... Han grät och byxorna, skorna och strumporna och golvet var blött. En gråtandes Leon i kassan på Ica ochbilen hem innan blöja kunde sättas på.
Väl hemma tjatade han och var så laddad för naturgodiset han plockat och köpt och att vi skulle se emil.
Jag tog fram godiset och satte på emil... Efter en stund sa Leon "vi gå upp mamma. Jag vill sova."
Kramandes i min säng somnade han så gott. Åh vilken kämpe. Imorgon ska jag inte tvinga honom till någonting!

Väntar på frisören.