viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Mannen hade rätt

Kategori: Allmänt

Hade tänkt mig både morgonträning och åka iväg till öppna förskolan och göra kransar. Men jag valde att lyssna på min man. Måste ju hålla med om att hans förlag var det bästa. 
David tog med sig Leon till jobbet idag, jag och Lovelia somnade om. Hade det inte varit för Lovelia hade jag utan överdrift kunnat sova hela dagen. Vi åkte till hästarna och fixa! Kaffe och göra ingenting i soffan är vad som står på agendan fram till matlagning och träning! 
Mamma och bebismys deluxe. 
Fortfarande iklädd pyjamas! 
(null)

(null)

Inte bara till mig!

Kategori: Allmänt

Åkte in till stan imorse och spenaderade snabbt nästan sex timmar med shopping och Lovelia som smakråd. Ett mycklet bra sådant. Hon tyckte som mig hela tiden. Det blev ytterkläder till Leon, ytterkläder till mig, pyjamas till barnen, hudvårdsprodukteroch en klänning  och underkläder för mig  och parfym till David. 
Efter att ha provat underkläder i 45 minuter blev det bara ett sånt självklart konstaterande att Spray tan är prio. Hade tänkt göra det i veckan och hade tur att jag fick en tid idag! 
Så nu lägger jag mig lite gladare och lite brunare i sängen! 

(null)

(null)

Ho ho

Kategori: Allmänt

Här ekade det tomt över helgen!!

Haft en helg i Skåne med barnen. Leon har varit hos morfar och jag och Lovelia hos faster. 
Blev en riktig tjejhelg för min del. I söndags blev jag överraskat firad med blommor och tårta till mina 30 år. Fyller egentligen på torsdag. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)