viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Vvsare

Kategori: Allmänt

I tisdagskväll torkade jag av diskbänk och kram som vanligt. Vid sista draget över kranen hade jag helt plötsligt en kran i handen. Den gick helt enkelt av. Bara att lösa det! I onsdags inköpte jag ny kran, som kom på plats! 

(null)

Någorlunda iaf. Några justeringar kvar! 

Lång väg hem

Kategori: Allmänt

Sitter i bilen just nu och bara väntar på att de sista 8 milen ska nä sitt slut. Bajsblöjan på golvet stinker, kaffet tog snabbt slut, en gråtandes Lovelia som precis somnat och blivit tyst när hon fick en filt över huvudet. Leon har efter halva vägen bytt plats med mig så han är DJ i framsätet och jag sjunker ner njutandes (trots lukt) av att David kör och att jag har möjligheten att sova. Men jag gör det inte. Samvetet! Kontrollbehovet, håller mig vaken! 

Haft en helg i Örebro. Vi lyckades överraska Ronja totalt på hennes Baby Shower. 
Innan dess njöt jag och Ronja av lugnet, hon och jag och Lovelia i stan. Härligt att få shoppa ifred! 

Väl hemma får det bli en kopp te och sängen och en bok! 
(null)

(null)

(null)

(null)


Smarta barn

Kategori: Allmänt, Leon, Lovelia

Inte är det lärarna i huset som gör barnen smarta. Det löser de själva! Leon har rivit ut alla böcker på golvet. Men vad gör det, när han läser för lillasyster som sitter med ryggen mot i gåbilen. 
Måste vara för att han är noga med att lyssnaren ska skapa egna bilder! 
Läsa ger bara fördel i all kunskapsutveckling! 

En väldigt trött morgon för mammans del. Men med kaffe och nyhetsmorgon och nöjda barn bland böcker så är denna morgon helt okej! 

Förutom alla de ettusenåttahundra gånger Leon kallar för att visa bilder, fråga något eller bara vill visa att han "har" städat. -lurad! 
Ökandet på min stegräknare är det inget fel på! 

(null)

(null)