viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

VM

Kategori: Allmänt

Min kära man är nu mycket nöjd. Hans största bekymmer inför sommaren, medan andra tänker hus, barn, förlossning och breda höfter... Är han orolig att inte hitta den perfekta TVN inför fotbolls VM. Idag kunde vi lämna Elgiganten med en 60 t tv med bra bildkvalite. Så från och med den 12 juni har min man sällskap av material med något som är bredare än mig.


Själv ladda jag med GB nya X-pop. 

Flytta!

Kategori: AllmäntLaddar upp med frukost i stan för att börja flytt från Göreborg! 
Trött man, redan innan han burit :P 

Trixar

Kategori: Allmänt


Ligger i sängen och stirrar på magen. Konstigt, hur man kan ligga och bara titta på magen utan att bli uttråkad. Blir lika facinerad varje gång jag känner honom sparka eller hur han rör på sig. Försökte ta en bild på en liten pojke som trycker sig i högra sidan av magen. 
Under tiden försöker jag samla kraft till att fortsätta packa ner lägenheten. Imorgon flyttar jag ich D från Göteborg 2 mil österut!