viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Eget

Kategori: Allmänt

Så härligt när man kan äta sina egna odlade jordgubbar till lördagsfilmen, hallonen till frukost och salladen till maten. 
Jag och Leon har tillbringat eftermiddagen i trädgården! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Café hönsgården

Kategori: Allmänt

När jag blev sjukskriven i april var jag rädd att bli rastlös. Tur att det alltid finns mycket att göra ingen stor trädgård, alltid tvätt och jämt smutsigt golv. Jag började göra en kiosk av alla lastpallar som skräpa i trädgården. Det blev lite väl tungt med magen och att måla i alla möjliga ställningar blev lite av omöjligt, så lagom idag till att Leon kommer hem från sin mormor har vi byggt klart! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Premiär 2

Kategori: Allmänt

Fortsätter premiären. Medan David får fötterna masserade en timme inviger jag och Lovelia barnvagnen på riktigt idag. En 45 minuters promenad i Kungälv. 
Sitter på en bänk nu. Trött och ont k ryggen. Den här kroppen behöver verkligen stärkas upp på nytt... 

Om några timmar kommer Leon hem igen efter att ha varit hos sin mormor sedan i söndags! 
(null)