viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Ett omfång

Kategori: Allmänt

En lugn och intensiv helg. Funkar den kombinationen. Lite så livet är för tillfället. Vilket innebär att tiden är stressig och intensiv men tycks ändå njuta var sekund. Njuter av de som är nära, livet, huset, djur, julen, ljusen, jobbet.. Och lite därtill. Ett omfång ac lite helg i bilder och förberedelser inför 1 december. Mitt i pynt och städning finns det en familjemedlem som gärna hittar alternativ. Som att ta fram det som sekunder innan togs bort, eller låta kulor falla i golvet för att låta mamma gång på gång dejta dammsugaren. 


Fick en helt underbar överraskning. Adventskalender av Rebecka. Helt fantastisk!!! 

Firat time

Kategori: Allmänt

Efter att David vabbat hela veckan blev fredagen min tur. Mitt första vab. Vilka vuxenpoäng ;) Inte funnit på min karta att barn betyder att vabba. Eller ja, jo vet, vet man. Men att det är ytterligare ett steg att behöva backa sitt eget liv. Både på gott och ont. 
Tycker verkligen inte om att vara hemma en fredag. Inte bara för att jag missar fredagskakan på jobbet utan för att inte få avsluta en bra arbetsvecka tillsammans med sina elever och få önska dem en fin helg! 
Men snart är måndagen här! 
Men Leon bjuder på fredagskramar för fullt. 
Vi myser här hemma. Jag med kaffe och jobb, Leon i soffan och semla likaså. Semla är väl den som fått mest feeling för helgen. Medan jag springer med tvätt och dammsugaren mellan varven här. Även om klockan bara är halv nio! 
Ha en fin fredag! 

40 graders gran

Kategori: Allmänt


Sjukstuga var det här. En riktig dagis-kille som dragit På sig allt vad bakterier innebär. 40 graders feber i tre dagar. 
Ikväll verkade en alvedon att värka. Villet resulterade att en kille full av bus höll mig och David sällskap en timme nu på kvällen mellan väldigt mycket sömn. Som sjukling får han sina önskningar uppfyllda, som att få äta upp och äta rätt ur salladsskålen. I hand tillstånd hejar vi på vitaminer och mineraler. 
Leons pappa och vab verkar vara alltför jobbigt. Då det betunga resulterar i rastlöshet. Men med lite pinnplock i skogen pysslar och sysselsätter David sig relativt bra tycker jag ;)