viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Kors i taket

Kategori: Allmänt

Det blev en lugn och harmonisk dag! Efter hästar och träning och handling sov Lovelia gott i två timmar. Leon ville att vi skullle ladda ner nya spel på iPad så han kan lära sig bokstäverna och skriva. Så det gjorde han med hjälp av "Alfons ABC" 
Jag bakade pepparkaksgrottor, kolakladdkaka och saffransskorppor i lugn och ro och lyssnade på skön musik medan Leon låg så lugnt på mattan och glatt berättade för mig vad han lärt sig! 

Det var mysiga minutrar sedan Lovelia vaknat med de båda på mattan. Fram tills att Leon insåg att det var lugnt ett lång stund och lillasyster var vaken så då blev det tjat från min sida att inte sitta på Lovelia, lägga saker på Lovelia, skrämma henne med mera...... 


Ikväll har jag förberett en nissedörr här hemma som kommer bli en del av leons paletkalender! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vacker kyla

Kategori: Allmänt

Imorse var det -15 ute. Bara att ta på sig hela skidstället för att fixa morgonrutiner. 
Hönorna fick mat, målade några stolpar och släppte ut hästarna. Kändes så gammaldags -juligt när jag imorse gick bland kyla och frost med häst. Bara njöt av att just det nuet var min verklighet. Sedan att ännu ett nu påminde sig med barnskrik i bakgrunden det kopplar jag bort. Just då var det bara jul, frost, hästar och jag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Julkänslan utvecklade sig i saffransbullar med mandelmassa! 

Livet

Kategori: Allmänt

Jag: det absolut värsta jag vet just nu är Leon när han tjatar och hysteriskt skriker på en att följa med honom på toa för att han är superkossnödog och inte kan hålla sig och man till slit ger med sig att följa med och han ska göra 100 saker på väg till toaletten och verkar inte supernödig! 

David: om det gör det mest irriterad då kan du glädja dej åt att du har ett fantastiskt liv. 

Sant! Det är väldigt bra nu!