viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Avslutar dagen..

Kategori: AllmäntNär David kom hem från jobb väntade jag honom nere vid sjön. Där serverades middagen idag. Grillad korv, potatissallad, melon och jordgubbar... 
Dock längtar jag till ljuva, varma, sköna sommarkvällar. Inte riktigt där än. 
Nu är VM på och jag ska ta tag i tvätt och disk. Blir nog tidigt i säng känns det som... Cykling och promenad upp och ner i skogen känns i trött kropp. 

Inte mer!

Kategori: Allmänt

Inte mer cykling, eller nja så farligt var det kanske inte.men det var skön känsla att rulla upp med cykeln på uppfarten. 
David skulle handl på vägen hem från jobbet eftersom bilen är på verkstad. Men efter att jag tillbringat mina timmar i sängen fram till klockan ett tyckte jag det var dags att jag gjorde någon nytta. Satte mig på cykeln som jag då glatt pumpade däcken på, fast jag inser efter några meter att luften nog gått ut igen och det kanske är hål i däcket. Jag fortsatte cykla, om jag nu hade bestämt migså hade jag. Jag valde att cykla till kvantum, vilket ligger längst bort... 
Efter backe upp och backe ner, saknade av luft i bakdäcket, fler varor än tanken, 1,4 mil ligget jag nu gansk varm i soffan. 
En dusch står näst på Schemat! 


Tungt!

Kategori: Allmänt


En dag i trötthetens tecken. Det var en trevlig kväll igår. Men känslan av att få ligga under ett täcke och sova är obeskrivligt lockande. Mer eller mindre har jag sovit den mesta tiden av dagen idag.
Avslutade kvällen med en mysig promenad med David på 5 km. Längs sjön, in i skogen, längs grusvägen tillbaka hem till oss. Sista biten passerar man några hus med mycket omskötts trädgårdar. Man får lite inspiration... Men det får vara projekt inför nästa sommar skulle jag tro. 
Tiden känns som att den börjar bli kort innan det är dags för oss två att bli tre. Vecka 36 idag... Känns roligt, hemskt, spännande, kul, fruktansvärt, underbart, härligt, obehagligt, mysigt och ja... Känslorna är många.... Och ofattbart att det är på riktigt....