viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Liten och ordningsam

Kategori: Allmänt

En riktig hemmadag. 
Medan Leon sov, vilket att gjort till en stor del idag har vi sett film. Såg den danska filmen "efter bröllopet". Mycket bra film. Danskarna kan sitt och så oxå Mads Mikkelsen. 
Jag har även segt barnfilmen "Victor och josefine" som eleverna ska få se på torsdag. En mycket söt film! 

Fix och röj med tvätt och dylikt. 
Vi var även ute alla tre, eller rättare sagt fyra. Semla på ett hörn och bar in ved. Leon invigde sin skottkärra. 

Nu är det dags för några timmars sömn innan ny arbetsvecka.
Bästa av allt. Nybäddad säng! 

Leon är duktig på att hjälpa till. Varje sak han tar fram hemma åker tillbaka på rätt plats igen. 9 av 10 gånger iaf. 
Han dukar alltid till maten och idag barn även han ved och la på skottkärran! 

Batman

Kategori: Allmänt

När jag vaknade imorse kändes det som en riktig lördag. Fotboll hela dagen. 
Ronja och Patrik har spelat cup i Göteborg, så jag, David pch Leon var där och tittade. Leon klarade en match sen skulle han utforska hela valhalla. Kanske inte riktigt vad jag och David ville. Men det är mycket man får göra med barn som inte ingår i ens egen planering. 
Hur som helst, sp tyckte jag det var en rolig och avkopplande dag, genom att bara njuta på en stol och fokusera på spelet. 

Kvällen bjöd på födelsedagsfest. Med disney och superhjälte tema. God mat och aktiviteter. Mitt lag vann. Väldigt vad jag märker hur jag mer och mer blir en tävlingsmänniska ju äldre jag blir. Brukar det inte vara tvärtom. Jag tycker det är så jobbigt att veta att man skulle kunna förlora. 
Då är set extra skönt att disney är mitt tema och att jag vann, hmm eller förlåt mitt lag. 

Relativt tidig hemgång. Nyss hemkomna. Men att som småbarnsförälder få lägga sig i sin säng är så obeskrivligt underbart. 
Godnatt! 
En bäddad säng

Kategori: Allmänt

Tänk att en bäddad säng kan göra mig så lycklig. 
Jag känner en fulländad känsla när jag går hemifrån och vet att sängen är bäddad. Inte råga på det, min kära sambo har även lovat att bli bättre på att bädda sängen, men han lovar inte att lägga ner 10 minuter på att vara säker att kuddar na ligger garanterat rätt. Man kan inte få allt, men jag får väldigt mycket. Han kompenserar det så bra med röda rosor. 

Känns skönt att det är fredag. Firar in helgen tillsammans med Ronja och Patrik. En fullspäckad och rolig helg!