viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Det börjas i tid

Kategori: Allmänt


Längtar! Kör julsånger i bilen! 

Jag är väl aldrig tankspridd?

Kategori: Allmänt


Ibland är jag väldigt tankspridd. Som tex idag. När jag utan reflektion ska ta på deodorant iklädd morgonrock. Och märker inte att jag stryker den tropiska doften mot tyget.
Nu luktar ju morgonrocken gott iaf. Snart jag med.....

Sådan far, sådan som

Kategori: Allmänt


Sådan far och sådan son sover gott! Medan en annan är uppe med tuppen. Eller nja, före dem iaf. Jag måste ju erkänna att jag snoozat... 5 gånger denna morgon. Men nu ör jag vaken efter en skön dusch. Snart är ser dags att åka till Kungälvs sjukhus för att se vad felet kan vara och om det kan vara mjölkallergi, med Leons mage.