viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Dags att bli frisk

Kategori: Allmänt

Fortsätter veckan i liggläge. Önskar att jag kunde känna mig mer frisk än vad jag gör.
Idag kommer Ronja och Patrik. De ska passa Leon lördag till söndag när jag och David är iväg på bröllop. Därför hade det varit väldigt skönt att bli frisk. Igår sov jag hela dagen. Blir väl till att göra detsamma idag.
Jag kan iaf njuta av färska blommor och kryddor som smyckar kök och vardagsrum för en liten helgkänsla.

En vecka ifred

Kategori: Allmänt, Leon

Jag är hemma en vecka till. Vilar upp mig och springer på toaletten. Har nyss lämnat Leon på förskolan. Konstig känsla det där att lämna honom och åka hem till ett tyst hus. Den här veckan är ju nästan avkopplande att vara sjuk. Att vara feberfri. Att vara hemma förra veckan hade jag definitivt kunnat vara utan. 39 graders feber och illamående, kräkningar i 5 dygn det kan man stå över.
Men att göra Akuta ärenden på toaletten och där emellan dricka en kopp te och ligga i sängen och vila. Det är så mycket bättre.

Sen kommer det stunder som igår. När man sitter på toaletten och en bestämd Leon vill gå till hönorna och hämta ägg och kommer in på toa med stövlarna på pch blöjan till knäna då han tydligen varit på pottan.
Han är duktig att gå på pottan och klistrar in i sin almanacka för var dag.
Men när han kommer på det lite sent och man möts av bajs i både pottan och på golvet påminns man lite grann om hur lyxigt jag har det som denna vecka under dagtid får vila i ensamhet och gå på toaletten ifred. Underbart!

Bakterier på besök

Kategori: Allmänt

Lägger ut de bilder som kameran blivit fylld av sedan förra helgen.
Det har intw blivit alltför många då jag under veckan varit till största del sängliggandes. Inte fått i mig någon mat på 7 dygn, eller jo thaimat i fredagskväll. Det smakade ljuvligt.
Efter att David övertalat mig blev det sjukhus för min del idag. Efter tre liter drop, alvedon och prover fick jag åka hem igen. Det resulterade i att jag kommer att tillbringa ytterligare en vecka till på hemmaplan. Det blir att ligga till sängs denna vecka med.
David han har tagit så väl hand om mig hel veckan. Idag när vi väl fått in både mig och Leon i bilen dog en av våra hönor. Innan sjukhusvistelse blev det tid för begravning.
Måtte David hålla sig frisk som trots allt fått stå ut med både de ena och de andra under veckan. Vilken kämpe han är!