viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Pinchos

Kategori: Allmänt

Som vanligt i skåneland blir det intensiva dagar men fyllda av glädje. 
Shopping och mat på pinchos. Pinchos är verkligen min favorit. Den kommer alltid etta. Fantastiskt god mat. Man blir alltid lika nöjd och mätt.  Följt av fika, gemenskap och en hel del Super Nintendo 

Två dagar efter

Kategori: Allmänt

Såhär två dagar efter julafton ligger jag i en säng hemma hos mamma i skåneland. Det blev en stillsam julafton i högt tempo. Träning och tvätta bilen startade min julafton. Kan ni tänka er, hur många som tvättar bilen på självaste julafton??! Kö till biltvätten. 
Lite handling och införskaffa sista klapparna som vanligt i sista minuten. Hemma samlade jag och David på oss vuxenpoäng med att ordna julafton med hemmagjord Janssons, köttbullar,  äggost, risalamalta, kakor med mera. 

En timme innan Kalle anka inser jag att röbetssalladen saknas. I 60 minuter får jag runt som en galning i alla affärer, men tydligen en populär produkt. Slut överallt! 
Blev ett julbord utan rödbetssallad. Men vi överlevde. 
Även julklappar blev det, trots att tomten inte kom. Leon blev överlycklig över riddarborgen, tunnel, babblarna och dammsugaren . 
Och jag kunde juldagsmorgon bland annat njuta av min nya mugg jag fått av David. 
Efter en Riktigt god frukost åkte vi ner mot Simrishamn och idag blev det åkarp. Det blir Malmö några dagar innan semla och Göteborg tar emot oss igen! 


Vinst

Kategori: Allmänt


Jag hade många tankar om den här dagen. Det skulle bli promenad för mig och Rhode, kanske lite shopping, tidig och mysig frukost, Liseberg.... Med mera
Den där promenaden resulterade i två timmars sömn på soffan. Vilket ledde till att den mysiga frukosten blev halv tolv, 
Halv två kom vi iväg till Liseberg, utan att ha hunnit iväg och shoppa. 
Det blev en trevlig tur på Liseberg. Så härligt att ha mamma, Robin och Rhode här. Bara det är en perfekt julklapp, även om det blev några klappar till ikväll. 
På Liseberg satsade jag nummer 43. Tänk att nummer 43 skulle ge mig 2 kg toblerone. På Bingolotto ikväll blev det en vinst på 100 kr. 
David kämpade för en stjärnvist på Liseberg. David nöjde sig inte med förstapris. De fick Leon ta hand om. Leon var nog rätt nöjd över att ha träffat sina favoriter. Kaninerna. När Leon upptäcker Lisebergshallen räcker inga 20 minuters kramar, o de andra barnen som köar kan enligt Leon gå hem. Eftersom att han gör framkomligheten väldigt svår! 
Mellan reklamerna har jag i mitt liv gjort min första äggost. Han även med några mandelmusslor på det och paketinslag. Nu behövs det sömn innan det är dags att bestiga en tidig morgon. Som till och med innehåller träning 9:00. 

Godnatt