viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Sovande promenix!

Kategori: Allmänt


En Leon i nya kläder storlek 62, han växer(!) har varit sig själv igen. Efter tre dygn av skrik har han idag varit så där lugn som bara Leon är :) 
Inatt har han varit vaken en gång i timmen ungefär och ätit och ätit och rapat. Så antagligen har magen blivit bättre. Hurra! Man känner sig så hjälplös när han bara skriker och man inget kan göra. 


Vädret har ju varit helt fantastiskt. Man vill bara ut! 
Så jag och David tog en ljuvlig promenad på 1,2 mil. (Invigde min nya jacka som jag inhandlade på esprit igår. Min nya höst-barnvagnspromenad-jacka. Man måste ju ha jackor till det mesta, bara min pappa som aldrig verkar förstå sig på det där. Tur min sambo är så förstående!) Det var en sovande Leon hela vägen. Så vi insåg när vi var hemma halv sju att han nog inte kommer somna om klockan åtta, vilket är hans läggtid. 
Det fick bli lite mys och middag i soffan. 
21:15 gick jag upp och la Leon. Sjöng de vanliga sångerna, sa natti! Å nu sover han gott! 
Kvällen hos oss avslutas med att fylla på med ved och se CL. 


Stillad tornado och snygg i skrevet!

Kategori: Allmänt

Då var besöket på MVC hos min fantastiska barnmorska avklarat. Det blev ett lång dejt där. Fanns mycket att diskutera och prata om.... 
Gick igenom hur jag hade upplevt förlossningen och vilken bedövning jag haft. Vi konstaterade att jag nog hade klarat mig på min älskade lustgas. Kör vi på nästa gång. Förlossning är ju bara något man bara måste uppleva fler gånger om det går ;) 
Jag och David säger att det är det bästa vi har upplevt tillsammans.....
Pratade även om Hur livet som mamma är med mera. 
Och såklart kunde man inte gå därifrån utan att ha gjort den fantastiskt sköna (not) gynundersökningen. Alltid är det något som inte ack är alltför skoj. 
Men det gick bra, när jag låg där med bena i vädret och hon sa "du är så snygg här nere. Inga konstigheter" kunde man ju iaf lämna med goda resultat. 
Efter lite blodprov kunde jag lämna MVC. 

Har även gjort ett besök hos BVC Psykologen. Alltid bra att få ut ordochkänslo-tornadon som kommer på besök i huvudet. 
Nu är stormen stillad. Och hjärnans frid är på väg hem till pojkarna. Nu ska vi tre ta vara på solskenet och hitta på något. 
På återseende! 
/R 

I väntans tider

Kategori: Allmänt


Väntar fortfarande på det här leendet. Det var en skrikig dag igår med. 
Han känns inte riktigt som sig själv, något måste vara lite tokigt. Knip i magen?! 

Han somnade om gott hemma hos David när jag gick. Så nu sitter jag och väntar på mitt återbesök på MVC. 
Så jag inleder väl denna vecka med lite väntan?!! :)