viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Indisk vecka

Kategori: Allmänt
Glad att jag äntligen kom iväg till gymmet idag. Var helt slut på vägen dit. Vilade en stund i bilen innan jag klev ut för att gå in. Peppa mig själv och körde 3 km kondition och sedan styrka för hela kroppen med extra för mage, axlar och bröst. 
Jag behöver egentligen inte peppa mig själv för träning. Jag njuter och känner mig så jag(!) när jag står framför spegeln med mina hantlar. Det är energin som brister. Glad stolt och tacksam att den lila energi jag jade idag kunde ge mig en timme av glädje styrka och svett på gymmet. 


Väl hemma väntade middag på mig av min favorit kock: David! 
I veckan ska vi vara mästerkockar ihop. Vår första leverans av linas matkasse kom ikväll. Spännande! Indisk touch i veckan. Det ser vi fram emot! 


När dagen startar fem

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Vaknade klockan fem av min alldeles levande väckarklocka. Jag hade absolut kunnat sova några timmar till men hade ändå en känsla av stark överlevnad. När ljuset började visa sig vid sju tog jag och Leon en promenad . Som visade sig vara en väldigt uppfriskande promenad. Dessa minusgrader, att de aldrig försvinner. 4 km. 
De sista 1,5 km kändes enormt lång. Då min vakna son (som jag trodde skulle somna) grät och ville hem, och antagligen frös och en mamma som halvsprang för att hon tappat känseln i sina lår. 
Väl hemma med rosiga kinder var det bara kaffe som stod på agendan. 
Det blev mer än en kopp. Davids bröder och familj på kaffe och frukost. Trevligt! 
Trevligheter bara fortsatte. 12:00 brunch med lite tjejer, mycket snack, promenad i solen och mer snack. Tyvärr lämnade jag vid halv sju. Hade gärna stannat men med min trötthet och viss hemlängtan körde jag hem till min soffa och Ipren. Tröttheten ger tyvärr mer bakslag än bara gäspningar och påsar under ögonen. Värken i rygg och nacke expanderar. 
Men med värme, sömn och tablett så ska jag nog vakna som utvilad människa imorgon! 


Vad händer?

Kategori: AllmäntAlla hjärtansdag! David överraskade. I godisskålen låg det även ett par örhänge. 


En av leons stora lycka i livet! Här en annan. Leon har upptäckt lyckan i milkshake. Ny Förvaring i sovrummet. I hopp om att David ska plocka undan datorsladden!! 


Fördriver kvällar med Martina haags nya bok och att hitta inspo till vårt ena rum vi ska göra om!