viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Hästar och skidbackar

Kategori: Allmänt
Medan mina två fina pojkar är iväg på Snowboardtävling. Har jag sovit gott i soffan en timme och är nu redo för stan. Möta upp Louise för en bit mat, sen blir det Horseshow på Scandinavium. 

Vår Gullunge

Kategori: Allmänt


Nya rutiner

Kategori: Allmänt
Vakna sedan fem. Hoppas inte detta är någon ny rutin från Leons sida. 8-9 passar mig och David betydligt bättre. Sedan fem har han i princip bara pratat. Så fort en annan har fått ihop ögonen skriker han tills man tittar och lyssnar på honom igen. Varför somna, det han säger är ju intressant? Om man bara hade förstått.....
Nu ligger han i sin säng på ett -jag-vill-inte-sova-humör-fast-jag-är-trött. 
Det går bara inte att njuta av frukosten innan man vet att han sover gott!!