viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Njuter

Kategori: Allmänt

Energi, glädje och tacksamhet är bara förnamnet. Så ljuvligt att få vakna upp till sommaren, värmen och solen. Gräset blev klippt strax efter uppstigning och frukost på altanen. Bara njuter!! 

Jag föll jag med

Kategori: AllmäntFarmor, farfar, faster och kusin har anlänt till oss. Idag har vi varit och fikat och visat runt farmor som inte varit här. Farfar fastnade i trädgården med alla dess redskap. Vem är tacksam om inte jag?! Nya blommor blir det imorgon också. 
Lite shopping idag. Sommarens trend? Eller? Tänk vad saker på en sekund sprids, säljs, konsumeras... Nu även i vårt hem en glasburk i sin enkelhet med sugrör. Haha. Känner mig som en något bättre människa tror jag efter att nu vara stolt ägare till dessa fyra. 
Värmen verkar tycka att det är läge att komma nu. Jag säger bara: du har varit välkommen länge. Kanske kommer värmen så sent för att stanna länge. Solen verkar titta fram likaså. Kanske denna vita kropp skulle kunna få en aning färg och varken behöva blända eller avskräcka folk som går förbi. Så med värme, sol och dricka så är ju denna semestervecka fulländad!! Ja, oxå lite tandläkarbesök för vanlighetens skull 1,2

Kategori: Allmänt


Då var jag och Leon tillbaka hemma efter 1,2 mils cykeltur. Köpte bullar, eller som de vill man säger här, frallor. Nu ska vi göra frukost till killarna i huset.