viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Njuter

Kategori: Allmänt

Det lilla barnet iklädd morgonrock hörjar fritt efter frukost i sitt lekrum. Mamma iklädd morgonrock njuter av andra kopp kaffen framför Nyhetsmorgon efter frukost. 

Tomt

Kategori: Allmänt
Lägger mig nu med vetskapen att jag inte har några planer för morgondagen. Efter att ha varit social sedan 8 imorse. Frukost med Madde, besök av Malin och Daniel med familj på middag. 
Imorgon tar jag dagen som den kommer, ihop med denna kille. Som förhoppningsvis visar sig från sin bästa sida, nu när det är påsklov och allt! :) 

Dags att sussa

Kategori: Allmänt

Kunde möjligtvis hamnat i sängen något tidigare. Men att få och lägga sig med vetskap om att det är disk på diskbänken, stolarna stpr fel, kuddar och filt ligger slängt i soffan och leksaker ligger på golvet går bara inte. 
Vi har grillat med Davids familj följt av påskbrasa och promenad. Vi avslutade dagen i annas och Daniels stall. Leon är totalt orädd för hästarna. Både kramar och pussar hurdant som helst. Och ser alldeles överlycklig ut. 
Det ska bli skönt att få blunda några timmar nu. Väldigt trött. Även om jag startade igång den här dagen på ett väldigt bra sätt. En timme hos Victor noblesse . Tvätt, klippning och styling! 
Nu lägger jag mig kortklippt och sussar gott! 

Sol, grillat och bål. Känns som att sommaren kanske en aningen smyger sig på :)