viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Liseberg

Kategori: Allmänt, Familjen, Leon, Lovelia

Vi hann med Liseberg både mellan och under regnskurarna i tisdags. 
Jag och mamma spenderade tid med barnen i kaninlandet medan de karusellglada vuxna i sällskapet upptäckte resten av Liseberg. 

Från förra besöket för ett år sedan på Liseberg till nu. Vilka framsteg Leon gjort. Från att inte vilja åkt något till att åka alla barnkaruseller. Han till och med åkte kaffekoppen helt ensam! 
Så modig! Snacka om att våga övervinna sina rädslor. Det lyckades inte hans mamma med. David fick assistera vid lilla uppskjutet när jag fega ur! Men jag tog hem en stjärnvinst istället! 

När Liseberg stängde och vi gick mot bilen sa Leon: mamma jag har haft en så rolig dag idag!
Ska jag behållla åkbandet till nästa gång vi kommer hit? Så behöver ni inte slösa pengar på ett nytt! 

Alltid omtänksam och glad. Och trots väldigt bortskämd, alltid tacksam!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här: