viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Mer bullbak

Kategori: Allmänt, Leon, Lovelia

Först genomfördes ett träningspass på 2000 steg inne på kvantum, genom att handla med lovelia. Medan jag lägger i varor, lägger hon i varit och medan jag plockar ur har hon lagt ner mer. Så där håller vi på och det går i tempo. 

Väl hemm fick Leon och lovelia baka, vilket jag lovat. Två nöjda barn. 
Efter mat och bulle blev det bokläsning. 
Ingen skärm. Barnen har måndagar som en skärmfridag. Upplever att barnen är med harmoniska när de ska lägga sig om de inte sett tv eller använt iPad när de ska lägga sig! 

Efter läsning hade lovelia redan somnat och Leon kom igång och prata. Han behövde sömn han med, men det är svårt när han sätter igång och frågar, konstaterar och funderar. 
Först rabblade han alla tio-kompisar. Han har lärt sig så mycket sedan han började skolan. 
Sen pratade han så fint om hur jag och David inte bor ihop. Att man kan bli kär i någon annan, men att jag och pappa är kompisar och vill att alla ska ha det bra. Pratade han om att det viktigaste att vara snäll, må bra och vara glad. 
Så klok! ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)