viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Helgen

Kategori: Allmänt, Familjen, LCHF

Vi inledde helgen med 3 mils cykling och årets första mjukglass! Smakade så gott! Jag unnade mig en glass jag också, även om jag fortfarande försöker gå ner i vikt. Jag har på 1,5 månad minskat 5 cm i midjan och mår mycket bättre i magen! 

I lördags åt vi frukost hos Margareta hela familjen innan vi tog en tur på stan. För första gången gick vi i stan utan att Leon fick något. Desto mer engagerad var han i det som skulle köpas till Lovelia!  Lovelia fick skor och keps och jag och David fick löparskor, kläder och hudvård med mera. 

(null)

(null)

(null)

Testade recept på LCHf- ostkaka. Var ingen hit. Hade nog blivit bättre om man smaksatt den med kanel eller kardemumma!