viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

För fort

Kategori: Allmänt, Leon, Lovelia

Ofta kommer jag försent. Det måste ju bara vara något positivt egentligen. Det måste betyda att man vill ta till vara på varje minut och att njutningen av varje stund är för kort! 
Som veckan med barnen. Redan fredag imorgon! Kanske lämnar försent på söndag! 
Avslutat kvällen med fotbollsträning för Leon. Efter träningen följde Leon med David hem för han längtade så. Så åkte Lovelia med mig hem. Träffar Leon imorgon bitti igen, blir jag som lämnar på fritids. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår blev det klippning för Leon. Får se när Lovelia ska få sitt första frisörbesök. Hon ska ju helst göra allt som Leon gör. 
Häromdagen var hon arg för att hon inte hittade rätt keps att ha bak o fram, tydligen så en keps ska sitta och beskydd och fotbollsstrumpor. 
Men hon gör inte bara som sin bror, hon tittar en del på sin mamma också.... hittade henne i duschen med uppkavlade byxor,  med raklödder på benen och en rakhyvel. 
Hon kan allt hon minsann. En riktig liten Pippi. 
(null)

(null)

Nu ska det bli riktigt skönt att krypa ner i sängen till ljudet av en snarkandes Lovelia!