viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Aktivitet

Kategori: Allmänt
Vi kickade igång dagen med 8 km cykling oxh ett besök på BVC. 
En kille på 71 cm och 9,4 kg skötte sig bra. BVC-sköterskan tyckte btw att David absolut måste vilja ha höns. 


Bild på projektet jag och Leon hade igår. Så mycket gräs ni ser på bilden var hela gången täckt av. Det är inte klart, men betydligt bättre. 
Så bra så att även denna ingången förtjänade lite blommor ;) 
Syftet med planteringlåda är ju bla att det är svårare för mördarsniglarna att ta sig igenom. 
Hm. Min låda har nog förlorat sin funktion tyvärr. Att jag aldrig lär mig. Att 100 saker på en gång, jag klarar bara 99. 
Leon sov i vagnen sidan om, jag kände mig stressad för att jag skulle jobba, plantera och stöda innan han vaknade. (Hann bara plantera) med stress så försvinner hjärnceller, la ut bräder a rätt men satte ändå ihop de lite fel. Ja ja. Nu är det som det är. Jordgubbsplaneterna är på plats och snart kommer rädisor och rabarber. 

Mellan aktiviteterna så hinns det absolut med lite sång. Jag har lekt super afrikan med djembetrumman och Leon likaså. Leon testade både triangel, trumma, Claves och maracas. Han hjälpte mig på pianot lite oxå.... Men det blev sånt ös så jag greppa flowet med en Claves i handen och hade gospelkonsert för hela slanten. Tills Leon hade fått nog och jag inser att jag kanske skulle gå av scenen efter 60 minuter och ta tag i trädgården. Sången flöda både skrivna och en del oskrivna (nu skrivna) 

Nu ska jag in och flowa vidare på rytmern med lite afro och housedans! 
Kram