viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Köket

Kategori: Allmänt, Huset, Sagt av Leon

Middagen serverades på Ikea. David var hemma och vabba idag men fick ett bryt och hälsade på med barnen på mott jobb idag en stund. Som sagt! En loveli i kaoset med hantverkare är varken bra kombo, önskan eller dröm! 

"Var äter vi middag imorgon då? Blir det Ikea?" Frågade Leon när vi var på väg hem. Inte Ikea. Imorgon blir det Nol York! 

Barnen har iaf skapat dina konstverk för snickarna att imorgon när de kommer. På onsdag kommer köket. Alltså det köket som skulle ha kommit i fredags. Och det som skulle ta två veckor är nu uppe i besked om minst en månad.

Men något positivt! Kaoset i vardagsrummet får mig och David att komma i säng tidigt. Vi blir båda lika stressade av röran. Skönare uppe i sovrummet bland mer lugn och ro. 
Då kanske man till och med är fit for fight klockan halv fem, när det är dags att åka till hästarna! 

(null)

(null)