viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Bättre

Kategori: Allmänt, Leon, Lovelia

Idag var en bättre dag för Lovelia på förskolan. . Hade ätit lunch utan att ha mamma-längtan. Sovit som vanligt och varit väldigt svår att väcka. Skönt att det inte var något som hon skulle känna hela veckan. 

När Lovelia somnar hade jag lovat Leon att vi skulle sätta ihop hans nya Lego- super mario. Man kopplar figuren till iPaden. Vissa legobitar är med bluetooth, så poäng och bana registreras i iPaden. Häftigt! Leon var väldigt nöjd. Nöjd över sin skoldag också. Hade varit lite klurigt på matten men han hade löst det 😊
Så mysigt och skönt när känslan av att vi landat i den nya situationen som är i familjen. Det märks att Leon hittat rätt i hur det kommer att vara och är sitt vanliga goa härliga Leon igen. Med ett mer balanserat humör. Förut har känslorna för allt lek, spel, mat kunnat gå högt och lågt. Men nu är det inte så. Skönt både för honom och för mig! 

(null)

(null)