viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Jobb!

Kategori: Allmänt

Efter jobbet igår var det perfekt väder för att vilja tillbringa sin tid ute. Jag och David lovade två av våra elever att titta på deras match. Så det gjorde vi med de detaljer som tillhör en solig tisdagskväll med fotboll: kexchoklad och kaffe. 
Tog en lång promenad på kvällen. Var helt slut när vi kom hem. Det där med att gå och bekämpa uppförsbackar är inte min gravida melodi. Jag som alltid att till mig själv, när jag blir gravid ska jag under hela graviditeten vara, leva precis som vanligt. Nja?! Verkar inte fingera riktigt så. Det händer faktiskt något med kroppen oavsett vad hjärnan har att tycka och berätta ;)