viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Just be

Kategori: Allmänt

Att jag ville ha och skulle prova(!) titta(!) köpa(?!) en Odd Molly kofta tyckte jag stod på agendan. Men inne på NK blev det bara kassar till David. Lycklig man är han nu. Det får jag bjuda på! Det kommer väl fler köp. 

Usch! Det är riktigt farligt att gå i stan. man tittar och blir förälskad och får längtan av att köpa Alla underbara ting man ser. Var av de flesta, saker man inte ens visste att man behövde. Till mig blev det iaf ett mobilskal till min nya telefon iPhone 6. Ett guldglittrigt. Killen i kassan smålog och skrattade lite när jag pekade på vilket skal jag skulle ha. Han gav blickar och leenden som att det på ett ironiskt sätt var gulligt att en 27-årig mamma/ kvinna väljer glitter. Det om nått piffar väl till mammalivet bland blöjor, spill, skrik och kärlek. 
Han avslutade iaf köpet med att tala om för mig vilket fint skal jag just införskaffat mig. ( som om jag inte visste) ;)

Shopping bränner kalorier. Varför låta kroppen vara tom. Frusen yoghurt med Rhode, Sara, David och Leon blev ett uppskattat stopp.
Riktigt gott, sen kommer de där tankarna som bara vill behålla sin närvaro om alla onödiga kalorier som sätter sig på kroppen. 
På kvällspromenaden funderade jag pp hur det skulle vara om jag dog och skulle begravas. Skulle mina komplex vara betungande att ta med sig i kistan. Nä verkligen inte. I kistan är jag som jag är. Så varför inte lite mer sånt på jorden också??!! 
En liten reflektion bland träd och hund i skymning.... 

Hoppad ni alla haft en bra dag! Och lär er älska er själva! 

Btw ville fortsätta ovanstående mening med att det är coolt att göra det! Min kära sambo och jag har en sak som skiljer oss åt dagligen. Det är det här om vad andra människor tycker och tänker om en. Det finns inte i hand värld. Och jag avgudar och ser upp till det hos honom. 
Så varför lär jag mig inte bara att bli lite bättre. Det enklaste. Vara bara jag!!