viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Mellandagarna

Kategori: Allmänt, Familjen, Leon, Lovelia

Dom fylldes. De där tomma dagarna! Med med mycket tid tillsammans. Än är det inte slut. Just nu sitter vi i bilen på väg ner till Skåne för att fira in det nya året där, innan vi åker vidare till Kap Verde. Sol och bad en vecka tillsammans ska bli fantastiskt. 
Vi har verkligen behövt de här dagarna att njuta av varandras sällskap efter en hektisk höst där vi knappt setts, pratat, helt enkelt gått om varandra. När tid över funnits har sömn prioriterats. 

Vi har varit på bio och sett Frost 2. 
Jag och David fick en varsin kväll i annat sällskap än varandra. Men det har varit det enda. 
Vi var på Liseberg och njöt av sista julen där och igår hade vi middag med trevligt sällskap hemma. Grillat på lekplats och sett en hel del film! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)