viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Instagram in real

Kategori: Allmänt

(null)

Igår la jag upp frukostbilden. Vad jag skulle kalla en riktig instagrambild som talar om vilken lugn harmonisk frukost jag njuter av en fredagsmorgon. Men runt mig sprang barn i soffan, drog mig i håret, skrikande hungriga barn... allt som utgav en ocke harmonisk fredagsmorgon! 

Men idag! 
(null)

Har ätit en ljuv frukost som min man serverade. Nu njuter jag av total tystnat i en fåtölj med en bra bok. David och Leon är nere i Spelrummet och Lovelia sover, 
Det är ärligt sagt, riktigt skönt. Emellanåt slutar jag läsa för att verkligen reflektera över hur tyst det är och hur skönt jag faktiskt tycker det är att ha hoppat över Bodypump passet och sitter här! 
Kommentera inlägget här: