viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

1 december

Kategori: Allmänt

Redan december. Vi vaknade till julmusik och julig frukost av David! Leon öppnade sin Bamse-kalender. Väldigt glad för boken men också väldigt undrandes över var chokladen hade tagit vägen. Sorry Leon, blir ingen chokladkalender i år. 

När jag skulle gå ner för trappan imorse var där ett hjärta på trappräcket där det stod "från svarta och vita kommer det fina ljud, nu närmar vi oss jul" jag förstod att pianot nog var svaret på detta. I pianopallen hade David lagt en 1/12 present till mig :) 
Godsaker från Ritual! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här: