viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Nytt kackel

Kategori: Allmänt

Min fantastiska man har byggt en ny hönsgård. Vi har även städat ordentligt i hönshuset för att nya höns skulle anlända. Vi blev ju av med våra hönor för två månader sedan efter att räven varit på besök! 

Idag köpte vi fyra hönor av rasen "Gotlands hönor" finns bara 800 stycken av denna rasen i Sverige! 

Om någon vecka blir det några hönor till! 

Känns så härligt och mysigt att ha höns igen! Älskart! 

Var hos hästarna en sväng ikväll. Å vad jag löngtar efter att ta mig tid i stallet och bara mysa! Kan bara stå i timmar och titta och klappa. Känner varje gång att jag längtar efter dom varje gång jag åker från stallet! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Jag och David och Lovelia tog två timmar i skogen i eftermiddag. Vi var på kantarelljakt! Vi hittade så pass att vi alla i sällskapet kunde njuta av en kantarellmacka till förrätt ikväll! Så gott med kantareller. 
Kommentera inlägget här: