viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Sportlov

Kategori: Allmänt, Leon

Jag och Leon firar sportlov i Skåne!! Igår blev det bio -Bamse och dunderklockorna tillsammans med Rhode. Efter det gjorde även Sara oss sällskap på pinchos! 

Både jag och Leon somnade klockan åtta. Jag vaknade klockan sex innan Leon. (Händer ju aldrig) kunde inte sova mer pga ryggen. Ibland gör det mer eller mindre ont. Just nu mer!! 
Men jag får tänka bort smärta och fokusera på det som aldrig händer som hänt. Jag ser nyhetsmorgon i lugn och ro och dricker kaffe medan Leon fortfarande sover! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här: