viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

På beställning!

Kategori: Allmänt

Njut nu! Ibland när man ska försöka göra något rofyllt och längtat efter att vara själv är jag så fokuserad på att njuta av stunden så att jag glömmer att njuta. 

Igår var jag iväg hos hästarna sen handla. Jag vet inte hur jag lyckas, men under timmen och storhandling på maxi är helt omöjligt för mig! 
Försökte skynda för att Få gå på bio. Längtade efter att bara landa och komma ner i varv någonstans. Vägen dit var allt annat än lugn. Var hemma tolv. In med varorna, packade upp, körde till stan, parkera, ut med vagn, köpte biljett och kaffe och satt sedan i biosalongen 12:45. Hann, bara fem minuter sen från att filmen börjat! Såg "unga Astrid" hade ingen aning om vad den skulle handla om och därför heller inga förväntningar. Men alltså se den! Filmen satt kvar i mig lång stund efter. Så djup, bra, tagen, känslomässig. Fantastisk film. Alba August, en fantastisk skådespelare. Bara sett henne tidigare i serien "The rain" 

Inne på bion satt två andra mammor. Vi började prata och hade riktigt trevligt ihop. Bytte nummer och bestämde att tillsammans gå på mer bio! 

Nu har jag njutit av en ansiktsbehandling, när man väl njuter går tiden oändligt fort. Innan hämtning på förskola passar jag på att ta en kopp kaffe och umgås med min telefon en stund! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här: