viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Inte bara till mig!

Kategori: Allmänt

Åkte in till stan imorse och spenaderade snabbt nästan sex timmar med shopping och Lovelia som smakråd. Ett mycklet bra sådant. Hon tyckte som mig hela tiden. Det blev ytterkläder till Leon, ytterkläder till mig, pyjamas till barnen, hudvårdsprodukteroch en klänning  och underkläder för mig  och parfym till David. 
Efter att ha provat underkläder i 45 minuter blev det bara ett sånt självklart konstaterande att Spray tan är prio. Hade tänkt göra det i veckan och hade tur att jag fick en tid idag! 
Så nu lägger jag mig lite gladare och lite brunare i sängen! 

(null)

(null)

Kommentera inlägget här: