viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Fix och trix

Kategori: Allmänt

Igår blev det två träningspass. Var först iväg med Lovelia på mamma-träningen. På kvällen körde jag och David bl.a. ett nytt bas. Basicball raw. Olika övningar med medicinboll. Japp japp, bra jag fick med mannen där. Han visar sig vara supersvag och behöver verkligen ta sig dit fler onsdagar! 
Jättekul träningsform. 

Idag skulle jag iväg och träna men det fanns så mycket annat på agendan: hästar, musikal, tippen, klipptid, handling, möte, farfar. Så dagen gick! Och redan nu är klockan 23:56 och torsdagen är på väg mot en fredag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här: