viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Spontant

Kategori: Allmänt

Som vi är spontana och flexibla med alla våra planer för augusti och hej och hå åkte vi iväg på lite semstertrip denna vecka. Igår körde vi tilll Ronja och Patrik k Örebro. Ikväll skulle vi kört till Stockholm. Vi hade så trevligt här så vi avbokade hotellet och stannar här en natt till. Imorgon bitti åker vi till stockholm och stannar till söndag’ 

Vi har testat lekplatser idag och badat (jag har tittat på) i poolen. 
Även en promenad på nästan en mil. Sen förlossningen: svag kropp! Vet inte om det är träningsvärk eller vad som hälsar på vid jumskarns/ mellan benen. Känner mig som en äldre generation av mig själv just nu varje gång jag ska resa mig. Kan väl hoppas att det inte varar förevigt! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här: