viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Snart slut

Kategori: Allmänt

Känns som hösten är nära nu. Vet inte riktigt hur jag känner för det! Lite mys att vi hamnat framför någon film i soffan medan regnet smattrar utanför. Men värmen är självklart saknad! 
I tisdags njöt vi i Ljungskile på torpet. Plockade vinbär, badade, fiskade krabbor och njöt av god mat! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har två veckor kvar ihop, innan David ska börja jobba! Gick och tänkte på det igår, att jag absolut skulle kunna tänka mig mer än tre månader ihop hemma hela familjen! 
Det ges tid till mycket kärlek, pussar och kramar. Framförallt mellan storebror och lillasyster. Det sägs många gånger från storebror hur mycket han älskar sin "ovelia". 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Leon ger sig själv mycket tid till lek! 
Igår var det turtles för hela slanten. Det gäller och hålla reda på vilken karaktär han bär med hjälp av olika färger runt pannan. Här Leonardo. 
Igår, var han även polis och hönorna var tjuvar som han fångade in in i sitt fängelse. Lovelia so i vagnen och jag klippte gräset och David målade staket. Mysig lugn dag i trädgården. Vi avslutade kvällen med en promenad och restaurangbesök. Jag kan nog med all säkerhet säga att Leon är den bästa 4-åringen att gå på restaurang med. Leon beställde en pizza. När han bara hade en slice kvar frågade han om han var klar, för han var mätt! 
Det är så kul för han gillar och uppskattar mat. Han tackade inte nej till att ta några tuggor på (null)

 min planka!  (null)


Kommentera inlägget här: