viorebecka.blogg.se

Hej och välkommen ombord, åter igen på min livsresa. Sist jag skrev här skulle jag fylla 27, nu är det snar dags att fira 30. Tillbringar just nu tiden hemma och väntar på att barn nummer två ska komma till världen. Man glömmer hur det var för fyra år sedan när jag var gravid med Leon. Glad att bloggen var aktiv då, för att enkelt påminnas om fantastiska dagar! Nu dyker jag in i bloggvärlden igen för uppdatering om bebisbubbla, tvåbarnslivet, sommar, inredning, fix och trix och hur jag bedövar min rastlöshet!

Hur tänker hästarna?

Kategori: Allmänt

... ja det kan man ju fråga sig? Hur tänker hästarna? Var i stallet idag med både Leon och Lovelia. Lovelia fick snällt, lite missnöjt titta på medan jag och Leon grejade. Vi mockade bajs, Leon medan han höll på.... "mamma, kolla så mycket de har bajsat. De måste ju bajsa, men de vet ju att vi går här, så hur tänker dom då?" 
Jag hade tyvärr inget jättebra svar än att i deras boxar får hästarna prioritera sig själva! 

Han frågade efter en stund om vi inte kunde ta in hästarna och borsta och rida och jag svarade att det frågade jag honom igår, när det inte ösregnade och då ville han inte. Han muttrade- vad är det Leon? 
"Jag önskar att jag hade känt det jag gör nu igår! Så dumt att jag inte ville följa med när jag vill det idag. Varför kände jag så igår?" 

Älskar hur han diskuterar med sig själv! Denna helt underbara pojke som jag älskar massvis! 
Jag lovar er! Mina barn är dom bästa! 

Blev lite shopping för oss senare följt av ett besök hos Pernilla och Christian, Adrian och Bianca! 

David har varit i Göteborg och antagligen njutit av att umgås med sig själv. Fotvård, middag, kasino och mat.... får väl se när han dyker upp inatt?! 

(null)

(null)

Kommentera inlägget här: